Velkommen til Babyberry - et dansk unisex babytøj-brand.

Vi er drevet af en brændende passion for at skabe noget helt særligt til de små i vores liv. Vores dedikation er fokuseret på at levere den bedste service, en høj kvalitet og at have en produktion med gode værdier, vi kan stå inde for og være stolte af. Dette er med et klart formål for øje: at skabe det allerbedste til vores nye små. 

Bliv en del af vores hyggelige, kærlige og familiære univers, hvor vi stræber efter at skabe kvalitetstøj, der bringer glæde i generationer. Vi ser frem til at dele vores passion med jer og blive en del af jeres rejse.

  

De kærligste hilsner

Frederik Schmidt Poulsen og Josefine Andersen.

Design og produktion

Vores designs bærer præg af en klassisk stil, der trækker inspiration fra den skandinaviske æstetik. Vores designs bliver født lige her i Danmark og bliver til virkelighed under en produktion med fokus på genanvendelighed i Litauen.

Det er de små detaljer, der gør en forskel, når vi skal klæde vores børn af og på. Derfor har vi nøje udvalgt materialer, der sikrer kvalitet, komfort og praktiske løsninger. Vi tænker genanvendelighed ind i alt, hvad vi gør. Fra vores produktion til vores emballage og etiketter - vi stræber efter at gøre en forskel. Vores produkter er lavet af 100% merino- og lammeuld fra særligt Østrig og Italien.

Bag Babyberry

Bag Babyberry står vi, Frederik Schmidt Poulsen og Josefine Andersen. Vi er begge født og opvokset i Aalborg og har nu etableret vores base i København, hvor vi driver Babyberry med stolthed og passion.

Vores mål er at skabe en følelse af tryghed, glæde og frihed i hverdagen. Det er netop derfor, vi har skabt Babyberry. Hvert stykke tøj er designet med kærlighed og omhyggelighed, hvilket giver en følelse af ro og tillid. Vi ønsker, at vi kan nyde ethvert øjeblik med vores små, velvidende at de er klædt på med den største omtanke.