Levering

Babyberry ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl.14.00 samme hverdag. Ordrer placeret efter kl.14.00 sendes den efterfølgende hverdag.
Vi sender til hele Europa. Fragtpriser fra 39 kr. i Danmark. Kontakt kundeservice for fragtpriser til udlandet. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Varens stand ved returnering 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes det betalte beløb for den købte vare. Hvis du har betalt leveringsomkostninger, hæfter du selv for dette beløb. Beløbet for varen tilbagebetales uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  

Sådan returnerer du:

Gå til Babyberry's returportal og følg guiden.

Pak varen godt ind, så den ikke tager skade under forsendelsen.

Gå til din nærmeste GLS shop og send pakken.

Du modtager dit returbeløb senest 14 dage efter, at vi har modtaget din vare retur. Hvis det gælder en ombytning til anden farve eller størrelse, kan du forvente 1-3 dages levering fra modtagelse af returvaren.

 

Hvis du sender din ordre tilbage på egen hånd og ikke igennem vores returportal, skal den sendes til adressen herunder:

Retur adresse:

Babyberry ApS

Nørre Allé 9, 3TH

2200 København N

Danmark